• Contact via E-mail, Telefoon & WhatsApp!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Cadeautjes bij iedere bestelling!
  • Flexibel retourbeleid!
  • Volg ons op Social Media; @LittleLuckyOne.com
  • Contact via E-mail, Telefoon & WhatsApp!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Cadeautjes bij iedere bestelling!
  • Flexibel retourbeleid!
  • Volg ons op Social Media; @LittleLuckyOne.com

Verzending, Levering & Retour

Verzending binnen Nederland

Voor alle speelgoed, cadeautjes, accessoires, verzorgingsproducten en overige kleine artikelen maken wij gebruik van een bezorgdiensten. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen hiervoor € 4,95. Bestellingen met een waarde vanaf € 50,- worden kosteloos verstuurd. Na verzending ontvangt u een Track&Trace-code.

De bezorging van meubels en overige grotere producten doen wij zo veel als mogelijk in eigen beheer. Dit gebeurt op afspraak op vrijdagen en zaterdagen en bij uitzondering in de avonduren van overige dagen. Na het plaatsten van een bestelling wordt er automatisch contact met u opgenomen om deze bezorgafspraak in te plannen.

Verzending binnen België

Voor Levering in België geldt ook dat wij voor alle speelgoed, cadeautjes, accessoires, verzorgingsproducten en overige kleine artikelen gebruik maken van een bezorgdienst. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen hiervoor € 8,95. Bestellingen met een waarde vanaf € 50,- worden net als binnen Nederland kosteloos verstuurd. Na verzending ontvangt u een Track&Trace-code.

De bezorging van meubels en overige grotere producten doen wij ook naar België zo veel als mogelijk in eigen beheer. Dit gebeurt op afspraak op vrijdagen en zaterdagen en bij uitzondering in de avonduren. Voor bezorging van meubels binnen België wordt echter wel een toeslag van € 45,- gerekend, ook bij bestelling met een waarde hoger dan € 50,-. Na het plaatsten van een bestelling wordt er automatisch contact met u opgenomen om de bezorgafspraak in te plannen.

Levering

Wij proberen de levertijden vermeld bij onze producten zo veel mogelijk actueel te houden. Deze levertijden blijven echter altijd indicatief. Op onze bevestiging zullen wij de definitieve levertijd vermelden.

Zoals benoemd onder de verzending doen wij de bezorging van meubels en overige grotere producten zo veel als mogelijk in eigen beheer. De levering vindt plaats volgens een geplande afspraak. Wij leveren de meubels en overige grotere producten achter de eerste deur van uw woning.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Retour

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen veelal ongeveer 6,95 voor kleine bestellingen of producten. Voor het retourneren van een meubel of ander groot product raden we u aan een afspraak met ons te maken. Het product zal met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om hier gebruik van te maken kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour naar u terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons ontvangen is. U kunt uw product onder dezelfde voorwaarden ook ruilen.

Mocht uw bestelling defect of beschadigd bij u afgeleverd worden dan kunt u ook contact met ons opnemen. Dit dient binnen 14 dagen na aflevering gedaan te worden. Wij zullen u vervolgens altijd vragen om, indien mogelijk, foto's van het defect of de beschadiging naar ons toe te sturen. Deze hebben wij nodig om te bepalen waar het defect of de beschadiging is ontstaan. Wanneer dit niet door foutieve behandeling/montage, opzet/nalatigheid, foutief gebruik/nalatig onderhoud of normale slijtage veroorzaakt is heeft u de keuze om het product te ruilen, het aankoopbedrag terug te krijgen of een korting op het aankoopbedrag te krijgen.

Geldigheid

De aanbiedingen en acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, of tot de genoemde einddatum.

Garantie

Op alle producten die u bij ons besteld is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat een consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Hiernaast geven wij standaard 1 jaar garantie op onze artikelen. Na een beroep op de garantie zullen wij de klacht in behandeling nemen en deze beoordelen op basis van de aangeleverde informatie. Daar waar nodig zullen wij eventueel aanvullende informatie opvragen. Indien de klacht gegrond is zullen wij uiteraard een oplossing aan u voordragen. Hiervoor geldt dat het gebrek niet door foutieve behandeling/montage, opzet/nalatigheid, foutief gebruik/nalatig onderhoud of normale slijtage veroorzaakt mag zijn.

Klachten

Klachten over onze producten of diensten kunnen via alle voorgestelde contactopties bij ons gemeld worden. We zullen ons best doen om hier zo snel mogelijk op te reageren en de klacht op te lossen.

Mocht een klacht naar uw mening niet adequaat door ons opgelost of verwerkt worden, heeft u als consument de mogelijkheid de klacht in te dienen bij de Geschillencommissie (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).